Verkoopvoorwaarden

Sollicitatie:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling geplaatst bij LN interior met maatschappelijke zetel: Berg 31A te 9800 Deinze. Het gebruik van deze website of elke bestelling bij LN Interior impliceert stilzwijgend de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van deze algemene verkoopvoorwaarden. LN Interior behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden op ieder moment te wijzigen voor toekomstige bestellingen. De voorwaarden die van toepassing zijn op elke bestelling zijn de voorwaarden die van kracht zijn op het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Artikel 1 - Juridische mededelingen
De website https://www.ln-interieur.be wordt uitgegeven door LN interior - Vankemmel Ellen Natuurlijke persoon ingeschreven bij de Banque Carrefour des Entreprises onder nummer 0662923734 en met maatschappelijke zetel gevestigd te Berg 31A - 9800 Deinze (België).
Ondernemingsnummer: 0662923734 (Kleine onderneming onderworpen aan het franchiseregime - BTW niet van toepassing)
Directeur publicatie: Vankemmel Ellen, Natuurlijk Persoon, Oprichter en Zaakvoerder van LN interieur, contact@ln-interieur.be
De site wordt gehost door Jimdo GmbH.
Alle rechten voorbehouden - Laatste wijziging: 25 juli 2022

Prijs :
Prijzen zijn vermeld in Euro's (EUR €) inclusief belasting. Prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze worden bij bestelling extra in rekening gebracht. LN Interior behoudt zich het recht voor om haar prijzen op elk moment te wijzigen, met dien verstande dat de prijs die op de dag van de bestelling op de website verschijnt de enige prijs is die op de koper van toepassing is.

Bestelling :
Bestellen kan via de webshop, per privébericht via Facebook of per e-mail op het adres contact@ln-interieur.be onder vermelding van: uw naam, uw e-mailadres en de omschrijving van het gewenste artikel. Wanneer u een bestelling plaatst via Facebook of e-mail, neem ik zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling te bevestigen en u de post- en bankgegevens van LN Interieur te verstrekken, zodat u tot betaling kunt overgaan. Voor artikelen verzonden via vervoerder (Bpost of Mondial Relay) zal LN Interior de door de betreffende vervoerder in rekening gebrachte verzendkosten aan de koper factureren.

Na ontvangst van het totaalbedrag van de bestelling (inclusief bezorgkosten) op de bankrekening van LN Interior, wordt uw bestelling verzonden en wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. (zie ook 'Levering')

Bij bestelling per e-mail of privébericht via Facebook kan het voorkomen dat het gewenste artikel dezelfde dag nog is gereserveerd of verkocht. Voer dus niet direct uw overboeking uit, maar wacht tot u de bevestiging van LN Interior heeft ontvangen.
Het bestelde artikel wordt voor een periode van 5 dagen voor u gereserveerd. Indien LN Interior uw betaling na 5 dagen nog niet heeft ontvangen, wordt het artikel automatisch uit de reservering verwijderd en weer in de verkoop gezet.

Uw bestelling ophalen:
Wilt u uw bestelling afhalen? Het is mogelijk!
U kunt uw bestelling ook gratis afhalen in Dilbeek of Deinze.
Wanneer u via de webshop bestelt, nodigen wij u uit om “Betaling bij afhaling van het pakket” te selecteren bij het valideren van uw bestelling. Wij nemen zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u op om samen de datum en het tijdstip van de afspraak vast te leggen. De betaling van de bestelling geschiedt vooraf via bankoverschrijving of bij afhaling van uw bestelling.
Bij het ophalen van uw bestelling wordt u gevraagd om het bestelnummer en uw identiteitsbewijs.

Levering :
Artikelen worden standaard verzonden met de vervoerder Bpost.
De bezorgtarieven worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling en het land van levering. De toegepaste prijs wordt aan u aangegeven vóór de validatie van uw bestelling. Alle informatie met betrekking tot bezorging en verzendkosten vindt u hier ook.
Na ontvangst van de overschrijving wordt uw bestelling, behoudens uitzonderingen, binnen 48 uur verzonden. Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst, worden maandagochtend verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw pakket. U kunt uw pakket online volgen via de website www.bpost.be.

LN interior wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van laattijdige levering, diefstal of verlies.
In geval van ontvangst van een kapot pakket dient u LN interieur hiervan binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling per e-mail contact@ln-interieur.be op de hoogte te stellen.

Producten :
De foto's van de items gepresenteerd op de website www.ln-interieur.be zijn niet contractueel. De kleur van een artikel kan enigszins afwijken van de foto op de website. Scherminstellingen en resolutie kunnen kleurvariatie veroorzaken. Toch probeert LN Interior haar foto’s in een zo natuurlijk mogelijk licht te maken om kleurverschillen zoveel mogelijk te vermijden.

Wat handgemaakte creaties betreft, moet worden opgemerkt dat elk stuk op zichzelf uniek is en onregelmatigheden en variaties in kleur kan vertonen.

Herroeping/retour:
De koper, een niet-professionele natuurlijke persoon, profiteert van een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de levering van de bestelling of het ophalen van de bestelling in het door de koper gekozen Bpost-punt om het product op eigen kosten terug te sturen voor omruiling of terugbetaling. De artikel(en) moeten worden geretourneerd in de originele verpakking en in de staat waarin ze zijn afgeleverd. Anders is de annulering van de verkoop niet geldig. LN interior accepteert geen retourzending van beschadigde, bevlekte, beschadigde of gewassen artikelen.
Gepersonaliseerde artikelen, dat wil zeggen op maat gemaakt en exclusief voor en op verzoek van de koper gemaakt, worden niet geretourneerd of geruild.
Artikelen in aanbieding, solden en/of uitverkoop, kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

Voordat u een artikel naar ons retourneert, verzoeken wij u eerst een e-mail te sturen.
Wij laten u weten naar welk adres het pakket moet worden geretourneerd en welke stappen u moet volgen.

De retourkosten zijn geheel voor rekening van de klant. De zending dient vergezeld te zijn van een ontvangstbevestiging. Het zendingsnummer wordt op de dag dat het pakket wordt verzonden per e-mail aan LN interior doorgegeven. Na ontvangst van het pakket worden de artikelen gecontroleerd en vindt de terugbetaling binnen 5 werkdagen plaats. Alleen de geretourneerde artikelen worden terugbetaald, de verzendkosten voor de bestelling en retourzending zijn voor rekening van de klant.

Intellectueel eigendom:
Alle elementen van de LN interieursite zijn en blijven de exclusieve eigendom van LN interieur - www.ln-interieur.be. Niemand is bevoegd om, om welke reden dan ook, de elementen, visueel, tekstueel of softwarematig, op deze website en/of de Facebookpagina van LN interieur en/of het Instagram-account van LN interieur te gebruiken, reproduceren en/of exploiteren.

Recht en jurisdictie:
De aankoop van één of meerdere artikelen via deze website is onderworpen aan de Belgische wetgeving. Geschillen vallen onder de niet-exclusieve jurisdictie van de Belgische rechtbanken.