Retourneren - Intrekking

De koper, een niet-professionele natuurlijke persoon, profiteert van een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de levering van de bestelling of het ophalen van de bestelling bij het door de koper gekozen BPOST / Mondial Relay / POST NL punt. De artikel(en) moeten worden geretourneerd in de originele verpakking en in de staat waarin ze zijn afgeleverd. Anders is de annulering van de verkoop niet geldig. LN interior accepteert geen retourzending van beschadigde, bevlekte, beschadigde of gewassen artikelen.

Gepersonaliseerde artikelen, dat wil zeggen op maat gemaakt en exclusief voor en op verzoek van de koper gemaakt, worden niet geretourneerd of geruild.
Artikelen in aanbieding, solden en/of uitverkoop, kunnen niet worden geruild of terugbetaald.

Voordat u een artikel naar ons terugstuurt, dient u eerst contact met ons op te nemen via e-mail - contact@ln-interieur.be
Wij laten u weten naar welk adres het pakket moet worden geretourneerd en welke stappen u moet volgen.

De retourkosten zijn geheel voor rekening van de klant. De zending dient vergezeld te zijn van een ontvangstbevestiging. Het zendingsnummer wordt op de dag dat het pakket wordt verzonden per e-mail aan LN interior doorgegeven. Na ontvangst van het pakket worden de artikelen gecontroleerd en vindt de terugbetaling binnen 5 werkdagen plaats. Alleen de geretourneerde artikelen worden terugbetaald, de verzendkosten voor de bestelling en retourzending zijn voor rekening van de klant.

Als u vragen heeft, neem dan gerust per e-mail contact met ons op: Stuur een e-mail